Hypotheken

Het kopen van een huis is voor iedereen een belangrijke stap. Het is voor de meeste mensen de grootste uitgave van hun leven. Daarbij ontstaan financiŽle verplichtingen die zeer lang doorlopen. Geen stap dus om lichtzinnig te nemen.

Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs

Wat is de juiste hypotheek voor u? Dat hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst. Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Bovendien zijn er vele aanbieders op de markt. Geen eenvoudige opgave om hieruit de juiste keuze te maken.

Maak daarom een afspraak met ons voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zetten graag de verschillende mogelijkheden voor u op een rij. Samen met u zoeken wij naar de hypotheek die het beste aansluit op uw situatie.

Wij begeleiden het gehele hypotheektraject voor u. U staat er dus niet alleen voor.

Bereken uw hypotheekmogelijkheden

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden op de woningmarkt zijn? Vul uw inkomen (en dat van uw partner) in en druk op "bereken". Wij geven u dan een indicatie van het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van een huis.

Omdat hypotheekadvies maatwerk is, kunt u overigens aan deze indicatie gťťn rechten ontlenen.

?
  Ja  Nee   
?
% ?
?
   

U realiseert zich vast dat er bij een hypotheek meer komt kijken dan alleen het leningbedrag of het rentepercentage.
Wilt u meer informatie dan uitsluitend deze indicatie? Vul onderstaand formulier even in. Dan nemen wij snel contact met u op voor een gedegen en onafhankelijk hypotheekadvies. Het is ons vak!

Ja, ik wil graag meer informatie over mijn
hypotheekmogelijkheden. Neem contact met mij op.
  
Uw gegevens
  
  
  Man Vrouw  
  
  Man Vrouw  
  
  
  
  
  
  
  
  © DenK Internet Solutions