Nieuws

Particulier

Een goed slot op alle deuren
Bij inbraakpreventie denkt u misschien aan een goed slot op de voordeur. Maar de achterdeur en de schuurdeur zijn ook interessant voor dieven. En die zijn bij veel Nederlanders niet goed beveiligd.
Lees het volledige bericht...


Het zorgseizoen gaat weer van start
Op 12 november moeten alle zorgverzekeraars hun premies voor de basisverzekering en voor hun aanvullende pakketten bekendgemaakt hebben. Dan is het jaarlijkse vergelijken begonnen en kunt u weer overstappen. Te ingewikkeld? Klop dan bij ons aan.
Lees het volledige bericht...


In de winter doorrijden op de motor?
Met de zachte winters van de afgelopen jaren in gedachten, overwegen steeds meer motorrijders ook in de winter de weg op te gaan. Als u ook de motor liever blijft gebruiken, neem dan wat maatregelen in acht.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Collectieve zorgverzekering biedt veel voordelen
Het is voor u als werkgever niet verplicht, maar uw medewerkers stellen het vast wél op prijs: een collectieve zorgverzekering. Wist u dat u die al aan kunt bieden als uw bedrijf uit slechts twee mensen bestaat?
Lees het volledige bericht...


Financieel fitte medewerker presteert beter
Wat heeft u ermee te maken als uw werknemer schulden heeft? Meer dan u denkt. Want als deze persoon door zijn problemen stress ervaart, is hij minder productief en is de kans op verzuim groter. Uw kosten lopen dan op.
Lees het volledige bericht...


Voorziening bij overlijden, nodig of niet?
Niemand denkt er graag over na: de financiële gevolgen van overlijden. Toch is het een belangrijk onderwerp. Want uw gezin en uw bedrijf kunnen in die situatie hard geraakt worden. Door nu het gesprek aan te gaan, beschermt u beide.
Lees het volledige bericht...


Archief