Nieuws

Particulier

Ziektekostenverzekering voor uw hond, is dat nodig?
De medische zorg voor huisdieren is de afgelopen tien jaar sterk verbeterd en doet soms niet onder voor die van mensen. Dat is fijn, want u wilt dat uw dier geen last heeft van allerlei kwalen en aandoeningen. Maar goede zorg is ook duur.
Lees het volledige bericht...


Financiële problemen vergroten kans op vechtscheiding
Na vakantieperiodes neemt het aantal aanvragen voor een echtscheiding toe. In een kwart van de gevallen mondt die echtscheiding uit in een vechtscheiding. Niet zelden blijken daar financiële problemen aan ten grondslag te liggen.
Lees het volledige bericht...


De favoriete buit van inbrekers
Nu in het najaar de avonden weer langer worden, is dat een mooie aanleiding om na te denken over het inbraakrisico. Wat is bijvoorbeeld de favoriete buit van inbrekers en hoe voorkomt u dat de spullen in hun handen vallen?
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Miljoenennota: Economie groeit, maar er zijn risico's
De Nederlandse economie doet het op dit moment prima en ook voor volgend jaar wordt er groei verwacht. Maar ontwikkelingen in het buitenland vormen een risico waardoor de groeicijfers kunnen tegenvallen.
Lees het volledige bericht...


Miljoenennota: Belangrijkste belastingwijzigingen voor ondernemers
Voor 2019 staan ondernemers weer wijzigingen in de fiscale maatregelen te wachten. Wat gaat er veranderen?
Lees het volledige bericht...


Miljoenennota: Maatregelen voor de arbeidsmarkt
De florissante economische situatie leidt tot een lagere werkloosheid en daardoor neemt de krapte op de arbeidsmarkt toe. Om de arbeidsmarkt te moderniseren zijn een aantal wetsvoorstellen in de maak. De meeste gaan pas na 2019 in.
Lees het volledige bericht...


Archief