Nieuws

Particulier

Koester uw oldtimer en verzeker hem goed
Je ziet ze steeds vaker op de weg: oldtimers. De gestegen populariteit hangt onder meer samen met het belastingvoordeel dat berijders van deze klassieke auto hebben. Maar het bezit van een oldtimer heeft ook nadelen.
Lees het volledige bericht...


Blijf financieel gezond en voorkom schulden
Iedereen ziet wel eens een rekening over het hoofd. Dat lost u wel op als er een herinnering komt. Maar als u meerdere betalingsachterstanden heeft, kan er een structureel schuldenprobleem ontstaan. Hoe voorkomt u financiële problemen?
Lees het volledige bericht...


De verhuizing en uw verzekeringen
U heeft een nieuwe woning gevonden en gaat verhuizen. Dat uw opstalverzekering dan aan het nieuwe adres wordt aangepast, is logisch. Maar de verhuizing heeft ook gevolgen voor andere polissen.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Overgangsregeling Arbowet eindigt op 1 juli 2018
Per 1 juli 2017 is een nieuwe Arbowet van kracht geworden. Om werkgevers de tijd te geven helemaal aan de nieuwe wet te voldoen, geldt er een overgangsregeling tot 1 juli 2018. Binnenkort moet u dus echt Arbo-proof zijn.
Lees het volledige bericht...


Glasschade? Schakel de juiste hersteller in
Een grote showroom, kantoren met glaswanden en winkels met grote vitrines en winkelruiten. Mooi al dat glas, maar ook risicovol. Als het glas breekt, heeft u een probleem. Snel herstel is dan beslist noodzakelijk. Maar wie schakelt u in?
Lees het volledige bericht...


Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Maar voor hoe lang?
U heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten om zeker te zijn van inkomsten, als u door ziekte of een aandoening langdurig niet kunt werken. Maar tot welke leeftijd keert deze verzekering uit?
Lees het volledige bericht...


Archief