Nieuws

Particulier

Eropuit met uw (goed verzekerde) drone
De populariteit van drones neemt snel toe. Logisch want het is enorm leuk om ermee te vliegen. Uit veiligheidsoverwegingen zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden als u de drone gebruikt. Welke zijn dat? En hoe verzekert u zich eigenlijk?
Lees het volledige bericht...


Nederland nog veiliger met goede voordeursloten
Veel voorkomende criminaliteit waarvan burgers het slachtoffer worden, is sinds de eeuwwisseling gedaald. Preventie speelde daarbij een belangrijke rol. Maar op dat vlak valt nog wel wat te verbeteren.
Lees het volledige bericht...


A ticket to the tropics? Bereid u goed voor
Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken bereidt zo'n zeventig procent van de Nederlanders zich niet goed voor op de buitenlandse vakantie. Zowel voor 'vertrouwde' vakantieoorden als voor uitheemse reisdoelen worden voorzorgsmaatregelen niet in acht genomen. Wat zijn de belangrijkste punten om op te letten?
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Zwangerschapsuitkering misgelopen? Vraag compensatie aan
Behoort u tot de groep vrouwelijke zelfstandigen die tussen wal en schip vielen en geen recht hadden op een uitkering toen zij moeder werden? U kunt daarvoor alsnog gecompenseerd worden door UWV. Maar stel de aanvraag niet te lang uit.
Lees het volledige bericht...


Blijf alert op acquisitiefraude
Acquisitiefraudeurs zetten u op het verkeerde been door u een aanbod te doen, maar daarbij essentiële informatie weg te laten, te verbergen of op een onduidelijke wijze te presenteren. U wordt misleid en de schade kan dan groot zijn. Waarop moet u alert zijn?
Lees het volledige bericht...


Een relatie en samen een bedrijf?
U wilt samen met uw levenspartner een bedrijf beginnen of u heeft een onderneming en uw partner wil zijn of haar steentje daar graag aan bijdragen. Samen een bedrijf runnen is enorm leuk. Maar er zijn wat zaken waar u aan moet denken.
Lees het volledige bericht...


Archief