Nieuws

Particulier

Zomerrisico's beperken en verzekeren
Is de zomer ook uw favoriete seizoen? Door de vakantie, de lange dagen en de hogere temperaturen lijkt alles een stuk vriendelijker en gemakkelijker. Maar schijn bedriegt: de zomer kent zo zijn eigen risico's. Hoe kunt u die beperken?
Lees het volledige bericht...


Kind op kamers, financiŽn op orde
Als de uitslagen van de schoolexamens binnen zijn, weet uw kind of hij volgend jaar een vervolgopleiding kan gaan doen. Een nieuwe stap naar de volwassenheid. En dan komt de vraag: thuis blijven wonen of op kamers?
Lees het volledige bericht...


E-bike gevoelig voor diefstal
Lekker lange tochten maken, een flinke tas met boodschappen halen of gemakkelijk even een vriend in een andere woonplaats bezoeken. De e-bike wordt voor steeds meer doeleinden het geschikte vervoermiddel gevonden. Maar deze fiets is gevoelig voor diefstal.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Meer medewerkers, meer verplichtingen
Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek verwacht ruim 16 procent van de ondernemers dit jaar nieuwe medewerkers aan te trekken. Gaat ook u uw personeelsbestand uitbreiden? Dan kunnen uw verplichtingen toenemen. Waar moet u aan denken?
Lees het volledige bericht...


Milieuaansprakelijkheid kan ook u treffen
Misschien denkt u dat alleen bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken, aansprakelijk gesteld kunnen worden voor milieuschade. In werkelijkheid kan dat ieder bedrijf treffen, hoewel de risico's wel verschillen.
Lees het volledige bericht...


Voorkom een AOW-gat bij arbeidsongeschiktheid
U heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afgesloten om inkomenszekerheid te hebben als u door ziekte of een aandoening niet meer kunt werken. Maar tot welke leeftijd keert deze verzekering uit?
Lees het volledige bericht...


Archief