Nieuws

Particulier

Weer op maat verzekerd in 2018
Hoe prettig is het om het nieuwe jaar te beginnen in de wetenschap dat uw verzekeringspakket helemaal is doorgelicht en u weer op maat verzekerd bent? Klop daarom deze maand nog bij ons aan voor een totale verzekeringscheck.
Lees het volledige bericht...


Vorst in aantocht? Voorkom bevroren leidingen
De winter staat voor de deur en het kan flink gaan vriezen. Leuk voor winterse plaatjes, fijne sneeuwwandelingen en vrolijke ijspret. Maar minder leuk als het water in uw waterleiding bevriest en u waterschade krijgt.
Lees het volledige bericht...


Wat belemmert u om over te stappen?
Ieder jaar kunt u opnieuw de zorgverzekering kiezen die het beste aansluit op uw wensen. Toch deed vorig jaar slechts 6,4 % van de verzekerden dat. De verwachting is dat het percentage dit jaar niet veel hoger is. Wat houdt consumenten tegen om over te stappen?
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Collectieve zorgverzekering biedt veel voordelen
Het is voor u als werkgever niet verplicht, maar uw medewerkers stellen het vast wél op prijs: een collectieve zorgverzekering. Wist u dat u die al aan kunt bieden als uw bedrijf uit slechts twee mensen bestaat?
Lees het volledige bericht...


Financieel fitte medewerker presteert beter
Wat heeft u ermee te maken als uw werknemer schulden heeft? Meer dan u denkt. Want als deze persoon door zijn problemen stress ervaart, is hij minder productief en is de kans op verzuim groter. Uw kosten lopen dan op.
Lees het volledige bericht...


Voorziening bij overlijden, nodig of niet?
Niemand denkt er graag over na: de financiële gevolgen van overlijden. Toch is het een belangrijk onderwerp. Want uw gezin en uw bedrijf kunnen in die situatie hard geraakt worden. Door nu het gesprek aan te gaan, beschermt u beide.
Lees het volledige bericht...


Archief