Nieuws

Particulier

Uw plannen voor 2019
Wat gaat 2019 u brengen? Dat weet u nooit zeker, want er kunnen altijd onverwachte gebeurtenissen op uw pad komen. Maar u heeft misschien wel vastomlijnde plannen gemaakt die u echt wilt verwezenlijken. Wij adviseren u dan graag over de financiële kanten.
Lees het volledige bericht...


Belastingwijzigingen per 1 januari 2019
Dit jaar verandert de belastingwetgeving. De verwachting is dat daardoor mensen in loondienst, ouderen en bijstandsgerechtigden iets ruimer bij kas komen te zitten. Maar ja, de uitgaven stijgen ook. Wat verandert er?
Lees het volledige bericht...


Slipcursus ook aanrader voor ervaren rijders
Niet alleen uw eigen gedrag bepaalt hoe veilig u met de auto op de openbare weg bent. Medeweggebruikers, weersomstandigheden en slechte wegen kunnen uw veiligheid in gevaar brengen. Om daar mee om te gaan, kan een slipcursus uitkomst bieden.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Waar zijn uw leveringsvoorwaarden?
Uw klant plaatst een bestelling, u levert en hij betaalt. Simpel toch? Wel zolang alles goed gaat. Maar als er onenigheid ontstaat over de levering, is het prettig als u kunt terugvallen op uw leveringsvoorwaarden. Of heeft u die niet?
Lees het volledige bericht...


Brexit. Hoogste tijd om u voor te bereiden
Nog iets meer dan twee maanden en de Brexit is een feit. Hoewel vrijwel niemand een no-deal Brexit wil, wordt de kans daarop steeds groter. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk (VK)? Wacht dan niet langer af, maar tref voorbereidingen.
Lees het volledige bericht...


Wijzigingen 2019 voor u en uw werknemers
Per 1 januari 2019 veranderen er regels die van belang zijn voor u en uw werknemers. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:
Lees het volledige bericht...


Archief