Nieuws

Particulier

Schade aan uw woning. Hoe lang wacht u op herstel?
Een tak door de ruit bij een storm, een gesprongen waterleiding bij vorst of schroeiplekken door een beginnende brand. Als u schade krijgt aan uw woning, wilt u die zo snel mogelijk hersteld zien. Maar soms moet u daar lang op wachten.
Lees het volledige bericht...


Klapband is te voorkomen
Het is het schrikbeeld voor iedere automobilist: een klapband. U verkeert op dat moment in een gevaarlijke situatie, zowel voor uzelf als voor uw medeweggebruikers. Hoe voorkomt u een klapband ? En hoe is de schade door een klapband verzekerd?
Lees het volledige bericht...


Sluit niet klakkeloos een reisverzekering af
Lekker gemakkelijk: online een vakantie boeken en direct ook een kortlopende reisverzekering afsluiten. Maar besef dan wel dat u in dat geval een forse premie betaalt. Overleg even met ons kantoor of verzekeren niet veel voordeliger kan.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Evenement georganiseerd? Vergeet de verzekeringen niet
Als u een evenement organiseert, wilt u alles tot in de puntjes regelen om er een groot succes van te maken. Vergeet dan in de voorbereiding niet om een evenementenverzekering af te sluiten.
Lees het volledige bericht...


Financiële veerkracht voor zzp'ers
Veel zzp’ers zijn financieel kwetsbaar omdat hun inkomen fluctueert en zij te weinig reserve hebben om tegenslagen op te vangen. Zij maken zich vaak zorgen over geld. Inzicht in de financiële situatie vergroot hun veerkracht.
Lees het volledige bericht...


Risico's van gevaarlijke stoffen zijn niet altijd bekend
Maar liefst 1 op de 6 werknemers loopt het risico om ziek te worden omdat zij op het werk te maken hebben met gevaarlijke stoffen. Bedrijven en werkenden realiseren zich dat niet altijd. Lopen ook uw medewerkers een risico? Tref maatregelen en zorg voor goede verzekeringen.
Lees het volledige bericht...


Archief