Nieuws

Particulier

Even lekker weg in de herfstvakantie
Ziet u de herfstvakantie als een mooie kans om er even lekker tussenuit te gaan? Het is u van harte gegund. Uiteraard zorgt u voor een goede reisverzekering. Laat ons u adviseren zodat u op maat en voordelig verzekerd bent.
Lees het volledige bericht...


Vergoedt uw uitvaartpolis alle kosten?
U heeft misschien jaren geleden een uitvaartpolis afgesloten. Alles prima in orde dus, de kosten voor uw begrafenis of crematie zijn gedekt. Helaas is dit niet altijd het geval. Voorkom een financiŽle strop voor uw nabestaanden en laat uw verzekering doorlichten.
Lees het volledige bericht...


Pas uw rijstijl aan bij hevige regen
Klimaatverandering in Nederland zorgt voor steeds hevigere regenbuien. In zo'n hoosbui kan het gevaarlijk zijn om auto te rijden, vooral door aquaplaning en slecht zicht. Zorg daarom voor goede banden en pas uw rijgedrag aan.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Prinsjesdag 2017, een wassen neus?
Traditioneel maakt de regering op Prinsjesdag het beleid bekend voor het komende jaar, inclusief het financiële plaatje. Dat gebeurde ook dit jaar. Alleen, er komt binnenkort een nieuw kabinet met nieuwe plannen. Wat is deze miljoenennota dan waard?
Lees het volledige bericht...


Prinsjesdag: Veranderingen voor in 2018
De Miljoenennota van dit jaar wordt 'beleidsarm' genoemd. Dat wil niet zeggen dat er voor het bedrijfsleven 2018 niets wijzigt. Want het huidige beleid werkt ook volgend jaar door. Wat verandert er?
Lees het volledige bericht...


Prinsjesdag: Economie floreert, maar kent wel risico's
Het positieve nieuws is dat de Nederlandse economie het op dit moment prima doet en dat er ook voor volgend jaar groei wordt verwacht. Maar bedreigingen zijn er ook, vooral door ontwikkelingen in het buitenland.
Lees het volledige bericht...


Archief