Nieuws

Particulier

Dubbele dekking, dubbele schadevergoeding?
Het komt regelmatig voor dat mensen zonder het te weten dubbel verzekerd zijn. Wat betekent dat als u schade krijgt? Wordt de schadevergoeding dan twee maal uitgekeerd? Of vechten de verzekeraars onderling uit wie de schade vergoedt?
Lees het volledige bericht...


Als er iets verandert in uw leven
Alle ingrijpende gebeurtenissen in uw leven hebben een financieel staartje. U moet nieuwe regelingen treffen, uw verzekeringen aanpassen of een hypotheek afsluiten. Bespreek het daarom met ons als er iets verandert in uw leven.
Lees het volledige bericht...


Fijn en veilig wonen in het studentenhuis
Verhuist uw zoon of dochter deze zomer naar een studentenhuis? Dan helpt u met het opknappen van de kamer en met de verhuizing. Een mooie gelegenheid om te bespreken hoe de woning goed bewoond wordt. Want daarmee kan uw kind problemen voorkomen.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Bouwbedrijf starten, CAR-verzekering afsluiten
Is de aantrekkende bouwmarkt voor u een reden om voor uzelf te beginnen? De vooruitzichten zijn goed, zowel voor nieuwbouw als voor verbouw. Sluit wel een CAR-verzekering af. Die geeft u en uw klanten zekerheid.
Lees het volledige bericht...


Vanuit de WW naar een eigen bedrijf
U bent werkloos en ziet kansen voor een succesvol ondernemerschap. Maar uw WW-uitkering wilt u niet zomaar loslaten. Heel begrijpelijk, vindt ook UWV. Er zijn daarom verschillende mogelijkheden om vanuit de WW een bedrijf te starten.
Lees het volledige bericht...


Zo krijgt u uw facturen sneller betaald
Bedrijven in Nederland betalen hun facturen gemiddeld na 40,4 dagen. Daarmee is hun betaalgedrag het afgelopen kwartaal stabiel gebleven. Wilt u uw facturen sneller betaald krijgen? Lees dan de onderstaande tips.
Lees het volledige bericht...


Archief