Nieuws

Particulier

Zes tips om te besparen op uw zorgverzekering
Zorgkosten blijven stijgen en dat betekent dat u ook meer gaat betalen. Voor volgend jaar wordt verwacht dat de meeste verzekeraars de premies laten stijgen, gemiddeld met zo’n 10 euro per maand. Hoe kunt u besparen op de zorgverzekering? Zes tips op een rijtje.
Lees het volledige bericht...


Het is weer herfst. Let extra goed op in het verkeer
De lange, warme en vooral droge zomer ligt definitief achter ons. We moeten ons instellen op het herfstweer. Helaas gaat dat weer gepaard met een grotere kans op ongevallen. Belangrijk dus om extra goed op te letten in het verkeer. Waar moet u rekening mee houden?
Lees het volledige bericht...


Verschillen in opstalverzekeringen zijn groot
Toen u een woning kocht, heeft u ook een opstalverzekering afgesloten. Dat was nu eenmaal verplicht. En naar die polis heeft u daarna nooit meer omgekeken. Dat is jammer, want de verzekering dekt niet altijd alle kosten.
Lees het volledige bericht...


Archief


Zakelijk

Zzp'ers verdienen (niet) meer dan werknemers
Ieder jaar maken zo’n 120.000 mensen de stap naar het ondernemerschap en starten als zzp’er. Veel mensen denken dan financieel beter af te zijn. Maar is dat wel zo? Wat verandert er als u voor uzelf begint?
Lees het volledige bericht...


Ontslagdossier opbouwen. Hoe doet u dat?
Als u een werknemer wilt ontslaan omdat hij slecht presteert of zich misdraagt, kan dat niet zomaar. U moet een ontslagdossier opbouwen waarmee u aantoont dat het ontslag terecht en onvermijdelijk is. Maar hoe doet u dat?
Lees het volledige bericht...


Geld en verzekeringen voor financiële risico's
Zzp'ers hebben gemiddeld bijna 34.000 euro op de bank staan om in moeilijke tijden op terug te kunnen vallen. Hun spaarpot is groter dan die van Nederlanders in loondienst. Maar de financiële risico’s van zzp’ers zijn dan ook een stuk groter.
Lees het volledige bericht...


Archief