Inboedelwaardemeter 2016

De Inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars is een hulpmiddel om op eenvoudige en objectieve wijze de globale waarde van een inboedel vast te stellen, met name voor het geval u een inboedelverzekering wilt afsluiten of wilt wijzigen.

Het puntensysteem van de inboedelwaardemeter is gebaseerd op uitkomsten van onderzoek naar de waarde van de inboedel van een groot aantal huishoudens in Nederland in 2007. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat de inboedelwaarde vrij nauwkeurig kan worden vastgesteld aan de hand van de leeftijd en inkomen van de hoofdkostwinner, de samenstelling van het huishouden en de oppervlakte van de woning.
Let op:

  1. De Inboedelwaardemeter kan alleen worden gebruikt als het netto maandinkomen van de hoofdkostwinner maximaal € 4.850 bedraagt en/of het woonoppervlak niet groter is dan 300m2;
  2. de Inboedelwaardemeter is alleen bedoeld als een hulpmiddel om de waarde van uw inboedel globaal vast te stellen; de uitkomsten kunnen daarom niet gelden als getaxeerde waarde in de zin van de wet. Daarnaast wordt geadviseerd om deze Inboedelwaardemeter alleen te hanteren in combinatie met een verzekering met garantie tegen onderverzekering.

  
 ?
?
m2?
  
Ja Nee?
 
Ja Nee?
 
Ja Nee?
 
Ja Nee?
 
?
  

Wilt u dat wij naar aanleiding van deze berekening uw bestaande verzekering aanpassen, offerte voor een inboedelverzekering uitbrengen of contact met u opnemen om meer informatie te verstrekken?
Vul onderstaand formulier even in. Dan nemen wij snel contact met u op!

Ja, ik verzoek u hierbij mijn inboedelverzekering
aan te passen aan de uitkomst van de door mij
ingevulde inboedelwaardemeter.
Ja, ik wil graag een offerte ontvangen voor
(de aanpassing van) mijn inboedelverzekering.
Ja, ik wil graag meer informatie over mijn
inboedelverzekering. Neem contact met mij op.
  
  
Uw gegevens
  
  
  Man Vrouw